X
09jun
09jun

Ken van Ierlant Future XL over waarde creëren met data. A lunch-seminar, worth a detour

donderdag 09 juni, 2022 11:00 — donderdag 09 juni, 2022 14:00   
Evenement samenvatting
Het bestuur van het GvRM is er bijzonder trots op u Dr. Ken van ierlant als spreker te presenteren tijdens een lunchbijeenkomst. Ken van Ierlant is ceo van FutureXL een adviesburo gespecialiseerd in het gebruik van data voor ondernemingen. Hij heeft een ongeëvenaard inzicht in de mogelijkheden van data en IT. Kent als strateeg de wijze waarop je van data diensten, producten en outcome maakt. Weet de risico's te duiden en hoe je daar inzicht in krijgt door van niet conventionele middelen gebruik te maken. Hij is een begenadigd spreker, die met zijn woorden en wijze van presenteren een publiek van begin tot het einde niet alleen boeit, maar op het puntje van de stoel laat zitten. Vandaar een fysieke bijeenkomst. ook om met elkaar weer te netwerken. Aanmelden kan via https://info@gvrm.nl
Evenement details

U wordt ontvangen in Vision Plaza West wing, Boeingweg 222 Schiphol Rijk om 11.00 uur. Tijdens het seminar wordt een lunch geserveerd, die u wordt aangeboden door het bestuur van Genootschap voor Risicomanagement.

In de bijlage van deze aankondiging vindt u het cv van dr. Ken van Ierlant. Op dit filmpje een impressie van de spreker Ken van Ierlant https://youtu.be/UvB7jizY_DQ voor deel 1. Voor deel 2 van dit interview kijkt u naar: https://youtu.be/q2f6E54ZtDc

 

Voor leden is deelname kosteloos. Per lid is één introducé ook kosteloos. Bij twee of meer introducé's betaalt u € 125,= per introducé..

Indien u niet wordt geintroduceerd door een lid en zelf geen lid bent betaalt u € 125,=. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Aanmelden? stuur een mail naar: info@gvrm.nl

 

  • DEEL

Agenda

Bijeenkomsten & Evenementen van het Genootschap voor Risicomanagement

08sep
08sep
RiskCongres Lokaal Bestuur 2022: “Duurzaamheid en Nieuwe Energie”
Evenement samenvatting
Het programma van het RiskCongres Lokaal Bestuur met als thema “Duurzaamheid en Nieuw Energie” begint plenair om 12 uur, waarbij het programma van de namiddag wordt toegelicht door de twee dagvoorzitters Piet Klop en Sanne Steensma. Direct daarna kunt u een keuze maken voor een van de lunchworkshops waarna on 14.00 uur het plenaire programma weer begint in de Statenzaal. Verschillende beleidsbepalers van gemeenten, waterschappen, provincies en landelijke overheid komen aan het woord. Voor d...
  • Locatie

    Archimedeslaan 6 UTRECHT. Nederland

Risk and resilience Festival netwerk diner
Evenement samenvatting
Het jaarlijkse netwerkdiner. Dit keer in de Boeierd in Enschede. Tijdens het diner wordt u bijgepraat over recente ontwikkelingen in risicomanagement en duurzaamheid. Vooraankondiging Voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@gvrm.nl.
Risk and Resilience festival "Wat als internet uitvalt?"
Evenement samenvatting
Eendaags jaarlijkse kennisfestival door GvRM, Universiteit van Twente en Primo. Dit jaar is het thema Veiligheid en specifiek Zoeken naar antwoorden op de vraag "Wat als internet uitvalt". Ook uitreiking van de award voor de beste scriptie. Voor meer informatie en participatie, stuur een e-mail naar info@gvrm.nl.
  • Locatie

    UT Twente Nederland