X
19mei
19mei

Cerrix organiseert: Seminar Innovaties in Risk & Audit Technologie en juiste governance als oplossing voor Business Resilience?

donderdag 19 mei, 2022 09:00 — donderdag 19 mei, 2022 13:00   
Evenement samenvatting
Toenemende compliance eisen, continue in control moeten zijn en de efficiency verbeteren. Het lijkt een onmogelijke uitdaging. Continuous Monitoring biedt hier echter volop kansen. Dit vraagt echter wel om op een andere manier te kijken naar controls en de beoordeling hiervan. Hoe ziet onze wereld er uit als we Continuous Monitoring en GRC bij elkaar brengen?
Evenement details

Cerrix, lid van het Genootschap voor Risicomanagement organiseert belangrijk seminar in het Eye museum in Amsterdam

 

Op donderdag 19 mei aanstaande zal in het EYE, Amsterdam het seminar Innovaties in Risk & Audit plaatsvinden, georganiseerd door CERRIX, onder leiding van Esther van der Voort. Begonnen wordt met een EYE opener on Risk Response door Prof. Dr. Edo Roos Lindgreen, Hoogleraar Data Science in Auditing, Universiteit van Amsterdam. Daarna is het onderwerp  Continuous Monitoring en GRC aan de beurt.Vervolgens GRC implementatie en andermaal een EYE, nu op alignment in 3 lines. De ochtend wordt afgesloten met een paneldiscussie met onder andere Arjan Man, Diederik Geerits, Haizea van Bork Elicegui en Nienke van Oosterheert en het seminar wordt daarna definitief beëindigd met een lunch in het EYE.  

Voor meer informatie stuur een mail naar: chinou.wareman@cerrix.com Aanmelden via de website van Cerrix: https://cerrix.com/events

 

Tekst: met dank aan Risk & Compliance magazine

 • DEEL

Agenda

Bijeenkomsten & Evenementen van het Genootschap voor Risicomanagement

Algemene Ledenvergadering
Evenement samenvatting
Algemene Ledenvergadering betreft de statuten, waartoe nu met een gewone meerderheid kan worden besloten. Op de eerste vergadering was niet het vereiste quorum aanwezig. Definitieve agenda is te vinden onder de map ALV 8 juni , waar ook de vergaderstukken. De vergadering is digitaal. De oorspronkelijk geplande inleiding voorafgaand aan de vergadering is verplaatst naar 9 juni 2022. Dit betreft het seminar van Ken van Ierlant te Schiphol Rijk
 • Categorie

  ALV

Ken van Ierlant Future XL over waarde creëren met data. A lunch-seminar, worth a detour
Evenement samenvatting
Het bestuur van het GvRM is er bijzonder trots op u Dr. Ken van ierlant als spreker te presenteren tijdens een lunchbijeenkomst. Ken van Ierlant is ceo van FutureXL een adviesburo gespecialiseerd in het gebruik van data voor ondernemingen. Hij heeft een ongeëvenaard inzicht in de mogelijkheden van data en IT. Kent als strateeg de wijze waarop je van data diensten, producten en outcome maakt. Weet de risico's te duiden en hoe je daar inzicht in krijgt door van niet conventionele middelen geb...
 • Locatie

  Boeing Avenue 222 Schiphol-Rijk Nederland

16jun
16jun

Risk & Compliance Jaarcongres

Hilversumsestraatweg 19 Baarn Nederland
Risk & Compliance Jaarcongres
Evenement samenvatting
De rol van de poortwachter anno 2022, publieke versus private sector Inclusief Netwerkdiner
 • Locatie

  Hilversumsestraatweg 19 Baarn Nederland

Risk and resilience Festival netwerk diner
Evenement samenvatting
Het jaarlijkse netwerkdiner. Dit keer in de Boeierd in Enschede. Tijdens het diner wordt u bijgepraat over recente ontwikkelingen in risicomanagement en duurzaamheid. Vooraankondiging Voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@gvrm.nl.
Risk and Resilience festival "Wat als internet uitvalt?"
Evenement samenvatting
Eendaags jaarlijkse kennisfestival door GvRM, Universiteit van Twente en Primo. Dit jaar is het thema Veiligheid en specifiek Zoeken naar antwoorden op de vraag "Wat als internet uitvalt". Ook uitreiking van de award voor de beste scriptie. Voor meer informatie en participatie, stuur een e-mail naar info@gvrm.nl.
 • Locatie

  UT Twente Nederland