X
08sep
08sep

RiskCongres Lokaal Bestuur 2022: “Duurzaamheid en Nieuwe Energie”

donderdag 08 september, 2022 11:30 — donderdag 08 september, 2022 17:45   
Evenement samenvatting
Het programma van het RiskCongres Lokaal Bestuur met als thema “Duurzaamheid en Nieuw Energie” begint plenair om 12 uur, waarbij het programma van de namiddag wordt toegelicht door de twee dagvoorzitters Piet Klop en Sanne Steensma. Direct daarna kunt u een keuze maken voor een van de lunchworkshops waarna on 14.00 uur het plenaire programma weer begint in de Statenzaal. Verschillende beleidsbepalers van gemeenten, waterschappen, provincies en landelijke overheid komen aan het woord. Voor de pauze onder andere Jan Nico Appelman en Anne Melchers en na de pauze Ingrid Jansen, Bert van Bijsteren en Andrea Terbijhe. De opzet van het RiskCongres Lokaal Bestuur is bij uitstek interactief en de sprekers en spreekster staan open voor opmerkingen en vragen van de leden van het expertpanel en de bezoekers. U kunt zich aanmelden via www.riskcongreslokaalbestuur.nl
Evenement details

Het programma van het RiskCongres Lokaal Bestuur met als thema “Duurzaamheid en Nieuw Energie” begint plenair om 12 uur, waarbij het programma van de namiddag wordt toegelicht door de twee dagvoorzitters Piet Klop en Sanne Steensma. Direct daarna kunt u een keuze maken voor een van de lunchworkshops waarna on 14.00 uur het plenaire programma weer begint in de Statenzaal.

Verschillende beleidsbepalers van gemeenten, waterschappen, provincies en landelijke overheid komen aan het woord. Voor de pauze onder andere Jan Nico Appelman en Anne Melchers en na de pauze Ingrid Jansen, Bert van Bijsteren en Andrea Terbijhe. De opzet van het RiskCongres Lokaal Bestuur is bij uitstek interactief en de sprekers en spreekster staan open voor opmerkingen en vragen van de leden van het expertpanel en de bezoekers.
U kunt zich aanmelden via www.riskcongreslokaalbestuur.nl

  • DEEL

Agenda

Bijeenkomsten & Evenementen van het Genootschap voor Risicomanagement

Risk and resilience Festival netwerk diner
Evenement samenvatting
Het jaarlijkse netwerkdiner. Dit keer in de Boeierd in Enschede. Tijdens het diner wordt u bijgepraat over recente ontwikkelingen in risicomanagement en duurzaamheid. Vooraankondiging Voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@gvrm.nl.
Risk and Resilience festival "Wat als internet uitvalt?"
Evenement samenvatting
Eendaags jaarlijkse kennisfestival door GvRM, Universiteit van Twente en Primo. Dit jaar is het thema Veiligheid en specifiek Zoeken naar antwoorden op de vraag "Wat als internet uitvalt". Ook uitreiking van de award voor de beste scriptie. Voor meer informatie en participatie, stuur een e-mail naar info@gvrm.nl.
  • Locatie

    UT Twente Nederland