X
05nov
05nov

GvRM Riskmanagement Studie Award 2020

TERUG
donderdag 05 november, 2020 16:00 — donderdag 05 november, 2020 18:00    Drienerlolaan 5 Enschede Nederland
Evenement samenvatting
De GvRM Risk Management Studie Award bestaat sinds 1995 en wordt tegenwoordig jaarlijks uitgereikt. Het is een award voor studenten die onderzoek verricht hebben en/of een werkstuk hebben gemaakt op het gebied van risicomanagement met een duidelijke meerwaarde voor het vakgebied.
Evenement details

De Award is door het Genootschap voor Risicomanagement ingesteld om de kennis over en onderzoek naar risicomanagement te bevorderen. Daarnaast moet de award een stimulans zijn voor studenten om kennis te maken met dit vakgebied en te kiezen voor dit vak.

Alle werkstukken, gemaakt voor studiedoeleinden (individueel of groepswerk) komen in aanmerking voor de award. Hierbij worden losse awards uitgereikt voor bachelors en voor masters.

De award bestaat uit het bronzen beeld Duindigt, een oorkonde en het lidmaatschap van het genootschap en wordt sinds 1994 uitgereikt.

Winnaar van 2019, Johan Kloppenburg hield na de uitreiking een interessante lezing over zijn onderzoek voor een groot aantal geïnteresseerden.

awarduitrieking 2019

 

Herbeleef nu deze derde editie van hét Risk & Resilience Festival 2019  Bekijk hier de sfeerimpressie. met de aftermovie en misschien komt u wel voorbij in onze fotogalerij.
De winnaar van de “GvRM Studie Award” Johan Kloppenburg staat ook weergeven

 

iCalendar agenda bestand


  • DEEL
  • TIjd
    donderdag 05 november, 2020 16:00 — donderdag 05 november, 2020 18:00
  • Adres

    Universiteit Twente

    Adres: Drienerlolaan 5 Enschede Nederland

Agenda

Bijeenkomsten & Evenementen van het Genootschap voor Risicomanagement