X
20jul
20jul

Webinar “Business in control, in relatie tot de Corona Crisis”

TERUG
maandag 20 juli, 2020 10:30 — maandag 20 juli, 2020 12:00   
Evenement samenvatting
We dachten in control te zijn…tot de Corona crisis. Hoe kijken we nu aan tegen in control zijn en welke tijdelijke of structurele veranderingen zien we.
Evenement details

Op maandag 20 juli organiseert het GvRM in samenwerking met Cerrix een Webinar, voor de leden van het GvRM. De webinar wordt gegeven door Paul Bruggeman en Bakir Laskari van Cerrix. 

De Webinar start om 10:30 uur en eindigt om 12:00 uur. U kunt zich aanmelden via info@gvrm.nl. Enkele dagen voor de Webinar ontvangt u een link met de uitnodiging. De Webinar is alleen voor leden van het GvRM toegankelijk.

Tijdens de Webinar wordt ingegaan op:

Technology innovations

The financial sector is highly driven by technology innovations. Artificial Intelligence and data science applications are also applied in the financial sector for instance for credit management and customer advice and learning. Decision making can be automated using machine learning techniques. What risks will they bring?

Robotic Process Automation (RPA) and machine learning will be also be the future for GRC tools like CERRIX and will bring more efficiencies in processes like control testing (automated evidence collecting), risk assessments and incident management (learning techniques). Cerrix is ahead of new developments and eager to learn from innovations and eager to learn from you! 

Wij hopen u snel online te mogen begroeten.

Namens Cerrix en het bestuur van het GvRM

Thijs van Rooden

iCalendar agenda bestand


 • DEEL
 • TIjd
  maandag 20 juli, 2020 10:30 — maandag 20 juli, 2020 12:00

Agenda

Bijeenkomsten & Evenementen van het Genootschap voor Risicomanagement

Evenement samenvatting
Het GvRM-bestuur heeft besloten om later in het jaar, mogelijk in september 2020 als er geen acuut ‘coronagevaar’ meer is, een rondetafelconferentie te houden. Doel tijdens de bijeenkomst is om te praten over de context van de coronacrisis en met elkaar van gedachten te wisselen over de mogelijke ‘Lessons Learned’ voor burgers, bedrijven, overheids-organisaties en het maatschappelijk leven in Nederland. Daarbij wordt ook gesproken over de rol die risicomanagement hierbij (stapsgewi...
Webinar Cybersecurity
Evenement samenvatting
De webinar wordt verzorgt door Robert Korsloot: Robert is een ervaren is bedrijfskundige en is sinds 1997 zelfstandig adviseur op het gebied van kwaliteit-, proces- en risicomanagement. Deze themabijeenkomst is voorafgaand aan de ALV die start om 17:30 uur.
Evenement samenvatting
De Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt gehouden op donderdag 29 oktober 2020 (start om 17:30 uur tot ca. 18:30 uur). Voorafgaand aan de ALV vindt er een Webinar Cybersecurity plaats (tussen 16.00 uur en 17.30 uur).
 • Categorie

  ALV

05nov
05nov

"Save the Date" Het Risk & Resilience Festival 2020 -

Drienerlolaan 5 Enschede Nederland
"Save the Date" Het Risk & Resilience Festival 2020 -
Evenement samenvatting
e kunt er niet omheen – de uitbraak van het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet. De impact was – en is nog steeds – enorm. Voor iedereen. Hadden wij dit kunnen verwachten? Hadden wij kunnen inschatten hoe groot de impact voor onze maatschappij, voor onze economie en voor onze organisaties was? Hadden wij beter op de hoogte kunnen en moeten zijn van de risico’s die deze pandemie met zich meebracht en onmiskenbaar nog meebrengt en mee gaat brengen? En wat kunnen we leren van de tijd ...
 • Locatie

  Drienerlolaan 5 Enschede Nederland

05nov
05nov

GvRM Riskmanagement Studie Award 2020

Drienerlolaan 5 Enschede Nederland
GvRM Riskmanagement Studie Award 2020
Evenement samenvatting
De GvRM Risk Management Studie Award bestaat sinds 1995 en wordt tegenwoordig jaarlijks uitgereikt. Het is een award voor studenten die onderzoek verricht hebben en/of een werkstuk hebben gemaakt op het gebied van risicomanagement met een duidelijke meerwaarde voor het vakgebied.
 • Locatie

  Drienerlolaan 5 Enschede Nederland