X
01jul
01jul

Als het er echt om gaat, interactieve (real life) sessie met auteur Wimjan Bos

donderdag 01 juli, 2021 16:00 — donderdag 01 juli, 2021 19:00   
Evenement samenvatting
Op 1 juli zal Wimjan Bos naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek Als het er echt om gaat een interactieve lezing verzorgen. Hij put uit veel gesprekken met bestuurders en zijn jarenlange ervaring in risicomanagement en laat daarmee de risico manager eens naar zich zelf kijken. Welke risicohouding heeft deze dan en hoe flexibel is hij of zij dan als het om beslissingen gaat wanneer er echt iets op het spel staat. Wil je een spiegel, een prikkelende discussie over het vak en inzicht in het lef van een bestuurder: Schrijf je in. Ook voor netwerken is er ruime gelegenheid na de lezing. En ja we mikken op een fysieke bijeenkomst! Alles uiteraard binnen de mogelijkheden die het kabinet ons geeft. Mocht een fysieke bijeenkomst niet kunnen plaats vinden dan zal Wimjan een webinar voor ons verzorgen.
  • DEEL

Agenda

Bijeenkomsten & Evenementen van het Genootschap voor Risicomanagement

Openheid en vertrouwen in organisaties, kenmerk van klokkenluidersregeling? door Mandy van der Broek
Evenement samenvatting
Mandy van der Broek bespreekt de nieuwe klokkenluidersregeling. Maar niet alleen dat: zij maakt een verbinding met openheid van communicatie: Wat zijn de voorwaarden daarvoor en hoe bereik je dat?
Risk & Resilience festival - "One step ahead with big data"
Evenement samenvatting
Dit jaar zal - naar wij hopen met testen, vaccins, mondkap, hygiëne-voorschriften, maximale capaciteit en op afstand hopelijk een fysieke bijeenkomst mogelijk zijn op de Universiteit Twente. We informeren u hierbij alvast over het thema en vragen of u een actieve bijdrage wilt leveren aan de inhoud, de opzet en de voorbereidingen op weg naar 4 november. Daarbij hopen wij dat we opnieuw samen met u een fantastisch evenement kunnen en zullen gaan organiseren.