X
24mrt
24mrt

Algemene Ledenvergadering

donderdag 24 maart, 2022 16:00 — donderdag 24 maart, 2022 18:00   
Evenement samenvatting
Op 24 maart van 15.00 - 19.00 vindt de Algemene Ledenvergadering van het Genootschap plaats. Aansluitend is er gelegenheid tot netwerken. De vergadering vindt fysiek plaats in Fort Vuren te Vuren, aan de Waal. Dit oude fort maakt deel uit van de Hollandse Waterlinie, die in 2021 tot Unesco's wereld erfgoed is verklaard. Een rondleiding door het fort is in het programma opgenomen.
Evenement details

De agenda en andere vergaderstukken zijn te vinden in het ledengedeelte van de site onder Algemene Leden vergadering 24 maart 2022. Aan de orde zijn in elk geval

  • het beleid en de begroting voor het komende jaar,
  • de nieuwe digitale infrastructuur
  • de gevolgen van de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen en de effecten op statuten en organisatie
  • het nieuwe bestuur
  • een nieuwe Raad van Toezicht. U kunt zich hiervoor kandideren

In verband met het terugtreden van Walter Willemse, wegens het bereiken van het einde van zijn tweede termijn en de uitbreiding van het bestuur met één lid zijn er twee personen te verkiezen. Het bestuur doet daarbij een voordracht voor beide posities: Robert Korsloot voor de functie bestuurslid Events en Bakir Lashkari voor de functie van bestuurslid Netwerken. Beiden zullen zich aan u voorstellen.

Indien u zelf de wens heeft tot het bestuur toe te treden kunt u zich kandideren. Uw kandidatuur moet vooraf de instemming hebben van 5 leden.

Wanneer de vergadering het model van de Raad van Toezicht goedkeurt, worden er ook leden van de Raad van Toezicht gekozen. Ook hiervoor kunt u zich opgeven. Neem daartoe contact op met de voorzitter of de secretaris.

Na de vergadering is er gelegenheid tot netwerken, met een hapje en een drankje. Dit duurt tot ongeveer 19.00 uur.