X
The Event you are accessing has not been released or expired, please click on return.

Agenda

Bijeenkomsten & Evenementen van het Genootschap voor Risicomanagement

Evenement samenvatting
Reflectie en vernieuwing businessmodel
01jul
01jul
Als het er echt om gaat, interactieve (real life) sessie met auteur Wimjan Bos
Evenement samenvatting
Op 1 juli zal Wimjan Bos naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek Als het er echt om gaat een interactieve lezing verzorgen. Hij put uit veel gesprekken met bestuurders en zijn jarenlange ervaring in risicomanagement en laat daarmee de risico manager eens naar zich zelf kijken. Welke risicohouding heeft deze dan en hoe flexibel is hij of zij dan als het om beslissingen gaat wanneer er echt iets op het spel staat. Wil je een spiegel, een prikkelende discussie over het vak en inzicht in ...
  • Locatie

    Amersfoorsteweg 98 Doorn Utrecht Nederland

Openheid en vertrouwen in organisaties, kenmerk van klokkenluidersregeling?
Evenement samenvatting
Mandy van der Broek bespreekt de nieuwe klokkenluidersregeling. Maar niet alleen dat: zij maakt een verbinding met openheid van communicatie: Wat zijn de voorwaarden daarvoor en hoe bereik je dat?
Risk & Resilience festival - "One step ahead with big data"
Evenement samenvatting
Dit jaar zal - naar wij hopen met testen, vaccins, mondkap, hygiëne-voorschriften, maximale capaciteit en op afstand hopelijk een fysieke bijeenkomst mogelijk zijn op de Universiteit Twente. We informeren u hierbij alvast over het thema en vragen of u een actieve bijdrage wilt leveren aan de inhoud, de opzet en de voorbereidingen op weg naar 4 november. Daarbij hopen wij dat we opnieuw samen met u een fantastisch evenement kunnen en zullen gaan organiseren.