X
10sep

OVERLIJDENSBERICHT EDWIN BEUMER

Herman Biallass RRM |10 sep, 2019 | Genootschap voor Risicomanagement | Bekeken (2426) | TERUG|

Beste Mensen,

Afgelopen weekend werden wij opgeschrikt door het droevige bericht dan ons bestuurslid Edwin Beumer afgelopen donderdag, 5 september, plotseling is overleden. Edwin werd slechts 48 jaar.

Velen van ons kenden Edwin vanuit zijn activiteiten met Riskid, zijn projecten en presentaties waarin hij ook graag de dialoog zocht. De risicomanagementwereld heeft een geliefd ambassadeur  verloren.

Sinds afgelopen maart zette hij zijn kennis en kunde ook in als bestuurslid in het Genootschap. Zijn collegialiteit en constructieve samenwerking zijn een goede herinnering en een voorbeeld voor ons.

Wij wensen Edwins familie en collega's veel sterkte om dit groot verlies te kunnen dragen.

Het bestuur van het Genootschap voor Risicomanagement.

Bert Oostdam, Thijs van Rooden, Lourens van der Linden, Walter Willemse, Erik van Duijnen, Dennis van der Waal, Mark Zonnenberg, Herman Biallass

Over de auteur

Herman Biallass RRM

Herman Biallass RRM

Doelgericht samenwerken met oog voor detail, is de kern van mijn aanpak. Verzekeren is hierbij slechts een afgeleide van de risicoanalyse en dat betekent niet altijd dé oplossing.  In mijn  analyse richt ik mij op de schaderisico’s, die impact hebben op de bedrijfsdoelstellingen en bedrijfscontinuïteit.
Hiervoor gebruik ik het  4-T Risk Mitigation Model: Terminate–, Treath–, Transfer–, Tolerate the risk. 
De uitkomsten kunnen gebruikt worden voor het bepalen, opzetten en aanpassen van het riskmanagementbeleid en/of het optimaliseren van het (internationale) verzekeringsprogramma.

Mijn motto:
- Ben betrokken
- Werk als team
- Doe het goed
- Focus op doelen

Mijn drijfveren:
Kennis delen, mensen motiveren, projectmatig werken en doorontwikkelen van riskmanagementconcepten, geven mij energie.

Hobby's: 
- Wandelen
- Lezen 
- Roeien 
- Transcendente Meditatie (TM)
- Paardensport

Gerelateerd

Geen artikelen