X
14mrt

Risk & Resilience festival 4 november 2021- "One step ahead with big data"

Communicatie GvRM |14 mrt, 2021 | Bekeken (153) | TERUG|

Dit jaar zal - naar wij hopen met testen, vaccins, mondkap, hygiëne-voorschriften, maximale capaciteit en op afstand hopelijk een fysieke bijeenkomst mogelijk zijn op de Universiteit Twente. We informeren u hierbij alvast over het thema en vragen of u een actieve bijdrage wilt leveren aan de inhoud, de opzet en de voorbereidingen op weg naar 4 november. Daarbij hopen wij dat we opnieuw samen met u een fantastisch evenement kunnen en zullen gaan organiseren.

Donderdag 4 november (09.00 - 18.00 uur) zullen we u hopelijk mogen ontvangen op de campus van de Universiteit Twente. De organisatie (Universiteit Twente, Primo en het GvRM) houdt dit jaar rekening met de verplaatsing van het gehele programma naar opnieuw een online-versie, waarbij tevens de optie wordt open gehouden naar een hybride versie van het Festival.  

Opzet van het Festival:
Het Festival in 2021 zal in concept bestaan uit de volgende elementen, plenaire sessies (met als vertrekpunt het festivalthema), maximaal 45 parallelbijeenkomsten (3 sessies per thema verdeeld over maximaal 15 zalen) en - voor zover mogelijk - een informatiemarkt en culturele omlijsting.

Oproep aan u allen:
1. Heeft u suggesties voor een key-note spreker passend binnen het thema "one step ahead with big data"?
2. Heeft u suggesties voor een thema en/of zou u mee willen werken aan de inhoudelijk vormgeving hiervan?
3. Zou u zelf een inhoudelijke bijdrage (1 sessie van 45 minuten) willen leveren aan het festival? Denk daarbij aan welk overkoepelend thema hierbij zou kunnen passen.

Uw reactie op de oproep(en) kunt u richten aan Bert van Oostdam en/of Walter Willemse

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen