X
30sep

Live event - BEN JIJ ERBIJ? RISK & RESILIENCE FESTIVAL- 4 NOVEMBER 2021

THEMA: ONE STEP AHEAD WITH BIG DATA

Dit jaar heeft het Risk & Resilience Festival als thema: ‘One step ahead with big data’. Mariëlle Stoelinga, hoogleraar Risicomanagement van high-tech systemen, legt uit: “Data-analyse, kunstmatige intelligentie en algoritmen bieden ontzettend veel mogelijkheden, deze technieken helpen enorm bij het signaleren van en het omgaan met risico’s. We krijgen bijvoorbeeld inzicht in het gedrag van mensen. Met dit inzicht kunnen we gedrag beter voorspellen en zorgen dat de techniek die we ontwerpen en het beleid dat we maken passen bij dit gedrag. Maar hoe gebruiken we die technieken nu echt efficiënt? Hoe zorgen we ervoor dat we hiermee risico’s optimaal kunnen managen en onze weerbaarheid – en die van onze organisatie – kunnen vergroten?”
Een onverwoestbaar aanpassingsvermogen en weerbaarheid zijn cruciaal in deze onvoorspelbare wereld en onzekere tijd. Risk- en resiliencemanagement is – juist nu – van onschatbare waarde.

 

Het festival zal live on campus plaatsvinden!

De afgelopen jaren is gebleken dat ontmoetingen en het opdoen van contacten de meerwaarde is van het Risk & Resilience festival. Op basis van de huidige inzichten wordt het festival, zoals van ouds, georganiseerd op de campus van de Universiteit Twente. Dit betekent dat het festival niet online gestreamd wordt. 

Dus wil je er live bij zijn om het echte festival gevoel te beleven? Wees snel en koop nu je ticket!  GVRM leden krijgen korting op het normale tarief van EUR 135,- en betalen EUR 80,-.

Bij de toegang van het festival wordt er gevraagd naar bewijs van vaccinatie (CoronaCheck app) of een negatieve Coronatest + identiteitsbewijs. 

GvRM Leden kunnen zich tevens aanmelden voor het GvRM netwerkdiner de avond ervóór op 3 november (aangeboden door het GvRM) en een overnachting (op eigen kosten) wat beide plaatsvindt in het U Parkhotel Enschede.

Diner wordt u aangeboden door het GvRM op: 3 november 2021 om 19:00 uur

Locatie/prijs overnachting (op eigen kosten): U Parkhotel Enschede, prijs van de kamer is EUR 110, excl. EUR 2.65 toeristenbelasting p.p.p.n. Internet/ Parkeren: gasten maken gratis gebruik van de parkeerfaciliteiten en snelle en veilige WIFI van de Universiteit Twente

LET OP aanmelding voor het GvRM netwerkdiner (incl. dieetwensen) en overnachting bij: de heer Walter Willemse, events@gvrm.nl. Graag aangeven of u zich aanmeldt voor het diner en/ of de overnachting. Aanmelden (voor diner en/of kamer) kan tot uiterlijk 15 oktober 2021. 

Het GvRM heeft max. 20 kamers tot de beschikking, vol is vol!

 

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen