X
06jul

Hulp gevraagd! Ben jij klaar voor de toekomst?

Communicatie GvRM | Bekeken (130) | TERUG|

Mijn naam is Mandy van den Broek; als bestuurslid van het GVRM is het natuurlijk leuk om het GVRM te betrekken bij het onderzoek van mijn Masterthesis. Naast bestuurslid van het GVRM, zelfstandig professional ben ik namelijk ook nog student Risicomanagement aan de Universiteit van Twente. Het is leuk om deze drie elementen te combineren in mijn afstuderen.

COVID-19 veranderde de realiteit van iedereen van de ene op de andere dag 2020. Voor ons als mens is er veel veranderd maar ook voor ons als risicomanager. Hoe ben jij in staat om deze rol te vervullen in de post pandemie tijd? Het is interessant om te kijken of de relatie tussen resilience en de rol van de risicomanagers beinvloedt wordt door persoonlijke veerkrachten en/of omgevingsfactoren.

Deze vragen zet ik uit onder de leden van het genootschap voor risicomanagement om zo in kaart te brengen hoe wij als leden van het genootschap dit ervaren. Bij deze de link. Tijdens het risk en resilience festival wil ik de uitkomst van mijn master thesis presenteren.

Het zou erg fijn zijn als jullie de vragenlijst in willen vullen, zie hierbij de link. De laatste vraag is of ik jou in een persoonlijk gesprek aanvullende vragen mag stellen. Dat is natuurlijk leuk voor mijn thesis en ik vind het ook leuk om jou persoonlijk te leren kennen. Bellen we binnenkort even een keertje?

QR code vragenlijst:

Presentatie1

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen