X
06okt

Sprekers in de GvRM line-up tijdens Risk & Resilience Festival - 4 november a.s.

Communicatie GvRM |06 okt, 2021 | Linkedin, Website, Risk & Resilience, Cyber Risks | Bekeken (443) | TERUG|

In de GvRM line-up zullen spreken Remco Spitshoven, Robert Korsloot en Bart Stengs.

Remco Spithoven heeft het over “Veiligheid uit een glazen bol” wat gaat over het gebruik van Big Data en Artificial Intelligence in de veiligheidswereld.

Robert Korsloot spreekt over Cyber risicomanagement: het hoofd bieden aan toenemende kwetsbaarheden en criminaliteit. Robert ziet dat de bovenwereld nog niet klaar is voor de onderwereld en kijkt vooruit naar wat ons te wachten staat.

Bart Stengs zal ingaan op “Big data in de agrarische sector”. Dit gaat over de snelle verandering en ontwikkeling, de kansen en de risico’s die daar mee samenhangen.

Voor een bio van de sprekers, zie hier.

Het volledige programma is hier te bekijken. Wil je er live bij zijn om het echte festival gevoel te beleven? Wees snel en koop nu je ticket!  GVRM leden krijgen korting op het normale tarief van EUR 135,- en betalen EUR 80,-. Bij de toegang van het festival wordt er gevraagd naar bewijs van vaccinatie (CoronaCheck app) of een negatieve Coronatest + identiteitsbewijs. 

 

GvRM Leden kunnen zich tevens aanmelden voor het GvRM netwerkdiner de avond ervóór op 3 november (aangeboden door het GvRM) en een overnachting (op eigen kosten) vindt beide plaats in het U Parkhotel Enschede.

Diner wordt u aangeboden door het GvRM op: 3 november 2021 om 19:00 uur

Locatie/prijs overnachting (op eigen kosten): U Parkhotel Enschede, prijs van de kamer is EUR 110, excl. EUR 2.65 toeristenbelasting p.p.p.n. Internet/ Parkeren: gasten maken gratis gebruik van de parkeerfaciliteiten en snelle en veilige WIFI van de Universiteit Twente

LET OP aanmelding voor het GvRM netwerkdiner (incl. dieetwensen) en overnachting bij: de heer Walter Willemse, events@gvrm.nl. Graag aangeven of u zich aanmeldt voor het diner en/ of de overnachting. Aanmelden (voor diner en/of kamer) kan tot uiterlijk 15 oktober 2021. 

Het GvRM heeft max. 20 kamers tot de beschikking, vol is vol!

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen