X
28jul

GVRM Netwerk event

Live event - BEN JIJ ERBIJ? RISK & RESILIENCE FESTIVAL- 10 NOVEMBER 2022

THEMA: SAFETY DOESN'T HAPPEN BY ACCIDENT

Op 10 november 2022 wordt het Risk & Resilience Festival; safety doesn’t happen by accident, georganiseerd op de campus van de Universiteit Twente. Een festival waar het thema veiligheid centraal staat. Het festival dient als platform om kennis en kunde te delen en dat kan iedereen komen doen. De onderlinge interactie tussen sprekers en deelnemers maakt het festival zo succesvol. Het festival wordt samen georganiseerd met PRIMO en het Genootschap voor Risicomanagement.

Veiligheid is er niet zomaar. Daar moet iets voor gedaan worden. Veiligheid is een dun begrip als we daar niet wat aan of mee doen. De afgelopen jaren hebben we hier op verschillende fronten mee te maken gehad.

Tijdens het festival wordt binnen het overkoepelende onderwerp veiligheid verschillende thema’s besproken;

· Environment, cyberspace & security

· Climate change & safety issues

· Cyber security

· The human factor in safety

· Building safe environments

· Integral safety

· The role of government in safety issues

Daarnaast wordt er ruimte geboden aan diverse informatiestands en zijn er posterpresentaties van de Master Risicomanagement studenten. Door middel van posters geven zij een korte toelichting over zijn/haar scriptie en welk vraagstuk ze behandeld hebben.

Het BMS-lab laat de mogelijkheden zien van Virtual Reality. VR is een online omgeving waarin een realistische situatie wordt nagebootst. Dit biedt mogelijkheden voor zowel entertainment als onderzoeksdoeleinden. Het BMS lab ondersteunt onderzoekers in hun studies waarin Virtual Reality een rol speelt.

 

Het festival zal live on campus plaatsvinden!

Dus wil je er live bij zijn om het echte festival gevoel te beleven? Wees snel en koop nu je ticket! GVRM leden krijgen korting op het normale tarief van EUR 120,- en betalen EUR 80,-. Voor studenten geldt een bijdrage van € 25,-

GvRM Leden kunnen zich tevens aanmelden voor het GvRM netwerkdiner de avond ervóór op 9 november (aangeboden door het GvRM) en een overnachting (op eigen kosten) wat beide plaatsvindt op de campus. Hiervoor heeft het bestuur een beperkt aantal kamers gereserveerd. Wil je hier gebruik van maken wees er dan snel bij want op is op.

Diner wordt u aangeboden door het GvRM op: 9 november 2021 om 19:00 uur in het U Parkhotel.

 

Locatie/prijs overnachting (op eigen kosten): Hotel de Broeierd, prijs van de kamer is ca EUR 110, excl. EUR 2.65 toeristenbelasting p.p.p.n. 

 

LET OP aanmelding voor het GvRM netwerkdiner (incl. dieetwensen) en overnachting bij: de heer Walter Willemse, info@vrm.nl. Graag aangeven of u zich aanmeldt voor het diner en/ of de overnachting. Aanmelden (voor diner en/of kamer) kan tot uiterlijk 15 september 2022.

Het GvRM heeft max. 20 kamers tot de beschikking, vol is vol!

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen