X
14nov

FullyInControl gaat sponsorovereenkomst aan met Genootschap voor Risico Management

Op het festival, dat werd gehouden op de Universiteit Twente, tekenden Frank Walraven van Fully In Control B.V. (vooraan) en Chris Ravensbergen, voorzitter van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM), een sponsorovereenkomst om het GvRM de komende jaren op een goede manier te presenteren en te ondersteunen bij kennisoverdracht via het internet.

“Het GvRM, de vakvereniging voor geïnteresseerde binnen het vakgebied van Risicomanagement, leeft meer dan ooit, alleen de website straalde dit nog niet uit”, verklaart Walraven. “Dit is de reden dat FullyInControl de hosting en de ontwikkeling van een nieuwe site heeft gesponsord en het Logo wat heeft gemoderniseerd. De website is live (www.gvrm.nl) en staat klaar om nieuwe leden te verwelkomen en informatie uit te wisselen.”

Frank Walraven: “We hebben een nieuwe site met een nieuwe lay-out gerealiseerd en meegewerkt aan de basis content, zodat het genootschap weer jaren vooruit kan en zich goed in de markt kan presenteren om verder te groeien. Want kennisontwikkeling en kennisdeling op het gebied van Risico Management is één van de belangrijke doelstellingen van het genootschap en een van de basisconcepten achter de FullyInControl en RiskInControl software platformen.

Chris Ravensbergen: “De nieuw gerealiseerde site past in de missie en visie van het genootschap; “door leden, bedrijven en organisaties, en de wetenschap met elkaar te verbinden, komen tot een risicobewuste samenleving. De website heeft een open uitstraling, waar kennisdeling centraal staat. Wij hebben dit onder andere bewerkstelligd door een goed vindbare agenda met komende evenementen, een sectie voor verslagen en artikelen, en een afgesloten ledengedeelte.”

Het Genootschap voor Risicomanagement is de vereniging van en voor mensen die zich bezighouden met risicomanagement in de breedste zin van het woord. Het genootschap biedt een platform voor kennisuitwisseling, is een netwerk voor geïnteresseerden en professionals en stelt zich ten doel het vakgebied verder te ontwikkelen.

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen