X
06jul

We mogen weer …..

Bert Oostdam | Bekeken (685) | TERUG|

Een projectgroep onder leiding van het GvRM houdt zich bezig met hoe organisaties en medewerkers op een veilige manier weer op kantoor kunnen werken. Daarbij wordt naar veel verschillende aspecten gekeken. Wij zijn blij dat wij met zo’n grote groep van risicomanagers met verschillende specialisaties kunnen samenwerken. Te zijner tijd zullen wij daar iets meer over kunnen zeggen.

En ondertussen werken wij samen met de mensen in Twente nog altijd aan de voorbereiding van het Risk & Resilience Festival. Ook daar rijst de vraag op welke manier wij dat “Corona-proof” kunnen organiseren. Als risicomanagers moeten wij daarin natuurlijk het goede voorbeeld geven. Binnenkort meer nieuws.

Inmiddels heeft u ook al een uitnodiging gekregen voor een Webinar op 20 juli. Ik heb mij al aangemeld. Jullie ook?

Op hogescholen en universiteiten worden de lessen op afstand gegeven. Studenten komen niet naar lessen en zo is er wat minder aandacht voor het afstuderen. De inschrijving voor de Studie Award is nog open. Dus studeer je af of ken je iemand die in het afgelopen jaar is afgestudeerd, stuur die scriptie in!

Tenslotte nog even de administratie, onze penningmeester heeft mij laten weten dat op een enkeling na, iedereen aan de verplichting heeft voldaan. Wel hebben wij nog wat moeite om met sommige leden in contact te blijven omdat gewijzigde e-mail adressen en/of telefoonnummers niet worden doorgegeven. Log s.v.p. even in op de website en controleer even de contactgegevens. Dat help ons om meer voor u te kunnen doen.

En net als altijd: heb je vragen, goede ideeën, wil of kan je helpen bij het opzetten van een bijeenkomst of ben je geïnteresseerd in een van de focusgroepen, bel of mail mij even.

Ik wens jullie een veilige en virusvrije vakantie.

Bert Oostdam

voorzitter

 

 

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen