X
16jul

Vergeet je niet in te schrijven voor de Webinar van aanstaande maandag 20 juli 2020!

Communicatie GvRM | Bekeken (539) | TERUG|

“Grieppandemie: potentiële bedreiging voor economie en financieel systeem” was de titel van een studie die DNB al in 2006 had opgesteld. Inmiddels heeft het Corona virus duidelijk gemaakt dat de waarschuwingen niet uit de lucht gegrepen waren. Het gevolg is dat we door een diep dal zijn gegaan en dat, ondanks herstel, de onzekerheden nog lang niet verdwenen zijn. Operational resilience blijkt voor veel ondernemingen en instellingen noodzakelijk om te blijven overleven.
Er staat een enorme druk op organisaties en hun leiders om te zorgen voor een soepele overgang naar wat "het nieuwe normaal" wordt genoemd. Welke risico’s verdienen momenteel extra aandacht en vereisen een versterking van de beheersing? Wat is de rol van de risicomanager hierbij? Hoe kan technologie helpen bij dit dynamische proces waarbij soms acuut moet worden gehandeld?
Naast een algemene presentatie worden in dit webinar ook de eigen ervaringen van de deelnemende risicomanagers verkend en gedeeld. Enkele praktijkvoorbeelden en een interactieve sessie kunnen inspiratie geven voor risicomanagement in het “nieuwe normaal”.

De webinar vindt plaats op maandag 20 juli, van 10:30-12:00uur.
Leden kunnen zich aanmelden via info@gvrm.nl
Hierna ontvang je een uitnodiging met link naar de Webinar.

Tot maandag! 
 

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen