X
28okt

Oktober 2020 - Woord van de voorzitter

Communicatie GvRM | Bekeken (228) | TERUG|

Beste allen,

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de laatste voorbereidingen voor donderdag 29 oktober aanstaande, we starten om 16:00 uur met een Webinar Cybersecrity verzorgt door Robert Korsloot, aansluitend vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. Ik kijk uit naar de presentatie van Robert. Voor de leden die dat nog niet gedaan hebben, aanmelden kan nog via communicatie@gvrm.nl.

En met de voorbereiding voor de online Risk & Resilience Festival op 3, 4 en 5 november a.s. waar dit jaar een aantal leden van het GvRM aan mee werkt. Primo, de Universiteit Twente en het GvRM hebben een mooi programma samengesteld, met interessante discussies. Op donderdag 5 november vanaf 16:00 uur vindt de uitreiking van de GvRM Study Award plaats. Ook hier de moeite waard om aan deel te nemen. Het GvRM betaald dit jaar de kosten voor de leden. Geef u op voor dit inspirerende festival!

En dan kijken wij vooruit. Wij proberen uiterlijk begin december 2020 nog een Webinar te organiseren. Bezoek onze website voor alle hier genoemde events en komende events.

Helaas, kunnen wij jullie niet persoonlijk verwelkomen en moeten wij dan maar digitaal communiceren. Zo hoeft het GvRM niet in een volledige lock-down.

Om u van actuele ontwikkelingen op de hoogte te houden zijn wij altijd op zoek naar artikelen die wij via onze website en LinkedIn pagina kunnen delen met u. Heeft u een artikel die we mogen publiceren? Neem dan contact op met communicatie@gvrm.nl.

En jullie mogen altijd contact met me opnemen bij vragen of suggesties.

Ik kijk uit jullie (digitaal) te ontmoeten bij een volgende bijeenkomst. Blijf gezond allemaal.

Met vriendelijke groeten,

Bert Oostdam

Voorzitter GvRM

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen