X
01feb

Webinar 25 februari 2021 v.a. 15:00 uur - winnaars/ genomineerden GvRM Study Award lichten scriptie toe

Communicatie GvRM |01 feb, 2021 | Awards, Events, Crisismanagement, Insurance | Bekeken (491) | TERUG|

Ook in 2021 moeten wij het als GvRM voorlopig doen met online bijeenkomsten. Wij hopen dat we na de zomer weer fysiek bij elkaar mogen komen. We kijken er in ieder geval naar uit jullie allemaal weer te mogen ontmoeten.

Als eerste spreker hebben wij Karlijn Wiggers gevraagd. Karlijn won in 2020 de GvRM Studie Award. Zij spreekt over de “Fysicalisatie van risicomodellen”. Zij maakt risicomodellen op een zeer praktische manier inzichtelijk. Zo laat zij zien dat een klein foutje of incident uiteindelijk grote gevolgen kan hebben.

Een van die grote gevolgen zou brand kunnen zijn.

Peter Zeilstra is de volgende spreker over zijn scriptie “De brandbaarheid van gebouwen”. Peter laat ons vanuit zijn vakgebied zien waarom aandacht voor brandveiligheid vooraf zo belangrijk is.

Als laatste spreker hebben wij Johan Kloppenburg gevraagd te vertellen over zijn scriptie “Die pet past ons allemaal”, welke gaat over burgerparticipatie. Johan won in 2019 de GvRM Studie Award. Johan’ s project in de veiligheidsregio liep door en wij zijn benieuwd naar de uitkomsten daarvan.

Meer over de sprekers is te vinden op onze GvRM Study Award pagina. 

Deze presentaties zijn zeker ook interessant voor studenten en opleiders van risicomanagement aan gerelateerde opleidingen. Zij kunnen daarom ook gratis aan dit Webinar deelnemen. Tevens is dit een ideale manier om kennis te maken met het Genootschap voor Risicomanagement en de GvRM Studie Award. Mocht u geïnteresseerden weten, wijs ze gerust op de Webinar.

Inschrijven kan door je aan te melden op info@gvrm.nl. Wij sturen dan kort voor 25 februari a.s. de gegevens om in te loggen.

Na dit Webinar houdt het GvRM de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering die alleen toegankelijk is voor de leden.

Mocht je vragen of suggesties hebben, neem dan even contact met mij op.

Tot de 25e februari v.a. 15:00 uur!

Bert Oostdam

Voorzitter GvRM

email: voorzitter@gvrm.nl

mobiel: +31 6 53761283

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen