X

Study award

Het Genootschap voor Risicomanagement

Study Award!

Op het brede terrein van risicomanagement wordt veel onderzoek gedaan. Om dat te stimuleren is de Risk Management Study Award in 1994 in het leven geroepen. Alle werkstukken gemaakt voor studiedoeleinden (individueel of groepswerk) komen in aanmerking voor de award. Hierbij worden losse awards uitgereikt voor bachelors en voor masters. Risk management studie award 2019 voor veiligheid in gemeenten

Ook in 2020 blijft het GvRM onderzoek naar risicomanagement stimuleren. Een van de manieren is ook dit jaar het uitreiken van de Risk Management Study Award. Ben jij of ken jij iemand die recent een werkstuk op het gebied van risicomanagement heeft gemaakt, hiermee bezig is of op korte termijn plannen heeft, waarbij het werk bijdraagt aan de ontwikkeling van risicomanagement?

Bekijk hier onze promotiefilm: Study Award GvRM 

Neem contact met ons op!

  1. Stuur een vooraankondiging naar ons toe, waarin je aangeeft van plan te zijn een werkstuk in te dienen. Dit kan via het aanmeldformulier op deze pagina.
  2. Zend de complete aanmelding in voor 31 augustus 2020 en leg in maximaal 3 regels uit waarom jij moet winnen. Ook dit kan via het aanmeldformulier op deze pagina.
Dit is de kans om jezelf, jouw onderwijsinstelling en/of jouw organisatie op een positieve wijze onder de publieke aandacht te brengen. Twijfel je nog?

 

Wil je meer informatie? Of heb je simpelweg andere vragen? Neem ook dan contact met ons op door de mailen naar award@gvrm.nl 

De uiteindelijke nominaties worden in september 2020 bekendgemaakt. De drie genomineerden zullen hun werk presenteren op het Risk & Resilience Festival op 5 november 2020 (http://utwente.nl/risk-festival). Vervolgens zal de jury, op het door de Universiteit van Twente en het GvRM georganiseerde festival, de winnaar van de Risk Management Study Award bekend maken. De winnaar ontvangt een tastbare herinnering, een oorkonde en een eervolle vermelding op de website van het GvRM. Genomineerden en winnaars kunnen de Award vermelden op hun CV en de betrokken hogeschool, universiteit of organisatie komt positief in de publieke belangstelling.

Event 2019

Winnaar van 2019, Johan Kloppenburg, hield na de uitreiking een interessante lezing over zijn onderzoek voor een groot aantal  ïnteresseerden. Herbeleef de derde editie van het Risk & Resilience Festival 2019, bekijk hier de sfeerimpressie met de aftermovie.

 

Zie hier eerder berichten aangaande het Resilience Festival 2019:  https://gvrm.info/Nieuws-Kennisdeling/Artikelen/CategoryID/8/Awards

 

De winnaar van 2018:  David Bornebroek  

De winnaar van 2017: Ravish Mehairjan 
 


De GvRM Studie Award 2020 !

Heb je recent een werkstuk gemaakt op het gebied van risicomanagement, ben je daarmee bezig of heb je daar plannen voor en denk jij dat jouw werk bijdraagt aan de ontwikkeling van risicomanagement?

Wil je in aanmerking komen voor de GvRM Studie Award 2020? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in. Heb je jouw scriptie of proefschrift al wel ingeleverd, maar nog geen cijfer? Dan kun je via het formulier hieronder de scriptie of proefschrift insturen en jouw cijfer later mailen naar award@gvrm.nl

Gegevens inschrijver
Scriptie
Motivatie